Amire a menedékkérők ellátásához szükségünk van

Adományok

Tudnivalók adományozásról és a raktárainkról

A Migration Aid Verseny utca 10. szám alatti adománygyűjtő központja megszűnt, ezért tárgyi és élelmiszer adományokat most nem tudunk fogadni. Az új gyűjtőhelyet már nagy erőkkel keressük és amint megtaláltuk, ismét tudunk majd adományokat fogadni. Kérünk, segítsetek ebben! A paraméterek: A Migration Aid helységet keres adományközpont céljára, ahol adományokat tudunk átvenni! December 1-től legalább 6 hónapos időtartamra keresünk 150-200 m2-es lehetőség szerint fűthető, földszinti helységet Budapesten a 6, 7, 8, 9 vagy 13. kerületben parkolási lehetőséggel és fontos, hogy tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető legyen, lehetőleg kedvezményes áron. Ha tudsz ilyen kiadó helységről, kérjük, írj az [email protected] e-mail címre „adományközpont” jeligével az e-mail tárgyában, de már egy megosztással is sokat segítesz! Köszönjük!

Ha szeretnél segíteni, kérjük a facebook-oldalunkon keresztül lépj velünk kapcsolatba!

Korábbi adománygyűjtő helyeink voltak

Központi raktár: Verseny utca 10

Verseny utca 10
Budapest 1076
(a Keleti mellett, a Városliget felé eső oldalon)   
hétfő: 17-19
    szerda: 17-19
    péntek: 17-20
    A többi napokon zárva!

A Keleti, Nyugat és Déli pályaudvaroknál kijelölt tranzit zónákban volt jelen a Migration Aid és ott, a helyszínen gyűjöttünk adományokat.

2015.augusztus 31-ig az Arany János u 32-ben gyűjthettünk. Nagyon köszönjük a tulajdonosoknak a nagyszerű lehetőséget és a segítségüket!

Augusztus 10-től korábbi adománygyűjtő helyünk a Kalicka Bistro (Rottenbiller utca 32) nem fogad már adományokat. Nagyon köszönjük a tulajdonosnak, Tóth Eszternek, hogy rendelkezésünkre bocsátotta a helyiséget!

A Caledónia Étteremnek (Mozsár utca 9.) és vezetőjének, Bozó Zsuzsannának nem tudjuk eléggé kifejezni hálánkat az emberfeletti segítségért és koordinációért, amivel az adományokat júlisu 27-ig gyűjtötték! Óvatos becslésekkel is legalább 10.000 rászorulót láttak el ez alatt a pár hét alatt.

Ezúton köszönjük a Magyar Nők Szövetségének (Andrássy út 124.) is, hogy tudtak raktárhelyet biztosítani számunkra, Hay Évának a koordinációért és persze mindenkinek, aki adománnyal vagy segítséggel hozzájárult ehhez a rendkívüli munkához!

SEGITS
adomány adományok info